Ett minne från Marocko

I veckan var jag i Casablanca på tjänsteresa. Vi hann dessvärre inte se så mycket av staden men några trevliga restaurangbesök hann vi åtminstone med. Bland annat så åt vi middag på Rick’s Café, som är en replika av den kända restaurangen med samma namn från filmen Casablanca. Dessutom köpte jag med mig ett vackert marockanskt fat som blev mitt för endast 12 Euro. Ett riktigt kap med andra ord och dessutom ett trevligt minne av min första tur till Marocko. 
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s