Triss i juldoft

Jag gör allt jag kan för att försöka hålla mig liiite längre innan jag fullkommligt trillar dit på allt vad julpynt och adventsförberedelser heter. Men det är svårt vill jag påstå, inte minst med tanke på att butiker, tidningar och bloggar redan börjat svämma över med pynt, traditionsenliga julblommor och andra finheter. Fast det kan väl inte skada om jag ger ett tips inför kommande högtid? Inte för att jag vill tjuvstarta eller så, utan snarare för att det vore tråkigt om dessa väldoftande nyheter från Byredo gick er obemärkt förbi. 
Amber Collection är framtagna för den stundande högtiden med de tre dofterna ingefära, kardemumma och saffran. Ett säkert kort för att skapa julstämning där hemma med andra ord. När det väl är dags vill säga… 
Bild: Byredo

2 reaktioner till “Triss i juldoft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s