Tji fick vi

Igår rusade jag förbi Svenskt tenn efter jobbet för att hinna in innan stängning och köpa ett par rullar tapet. Vi hade nämligen fått klartecken från målaren som skulle komma och måla vårt kökstak idag (efter en vattenläcka hos grannen i lägenheten över…) att han även skulle kunna sätta upp tapeten i köket som vi planerat att ha där. Men så idag när jag åkte hem efter lunch för att släppa in målaren så meddelar han att annat kommit emellan och att han därför inte hinner tapetsera idag. Snacka om antiklimax. Jag som hade laddat hela förmiddagen för att få se den vackra Eldblomman göra entré där på köksväggen. Jaja, vad är väl en tapet på väggen… 
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s