Simplicity

Första gången jag hörde om Kalklitir var i somras då en vän satte igång att måla fondväggar med färgen i fråga både i vardagsrummet och sovrummet. Sedan dess har kalkfärgen poppat upp både här och var i olika sammanhang och nu senast har duktiga bloggaren och inredaren Jannice skapat en egen kulör i samarbete med Kalklitir. Färgen Simplicity (som även är namnet på Jannices blogg) har en dov grålila ton och är väldigt fin och harmonisk tycker jag. Dessutom har Jannice ett vackert hem där färgen verkligen gör sig rättvisa! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s