Adventsljusstakar och andra tankar

Häromdagen skrev jag ett inlägg om att jag försöker hålla mig lite innan jag börjar adventsstöka här hemma. Men så läste jag Weronicas fina inlägg om adventsförväntan bara någon dag senare. Hennes ord ”Det är väl på tiden att vi återerövrar lite mer tid att glänsa för dessa ljuvligheter” liksom etsade sig fast i minnet. Kanske ska jag inte längre se det som tjuvstart att köpa hem hyacinter och amaryllis i november, utan snarare att jag då får chans att njuta av dem än längre… 
På tal om advent så hittade jag de här ljusstakarna hos Granit. Finns både i fem– och sjuarmad variant och i vitt eller obehandlat trä. Urtjusiga om ni frågar mig!

Bilder: Granit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s