Eftermiddagsvisning hos Gulled

På eftermiddagen idag styrde jag mina steg mot Rosenlundsgatan på Södermalm. Där har Gulled (som är en agentur för Tom Dixon, Magis och Hay) nyligen slagit upp portarna för sitt nya showroom här i Stockholm. Jag fick en rundtur och visning av alla nyheter och trevliga Mona som jobbar på Gulled berättade om produkterna. 
Foto: Hannarty

Både Tom Dixon och Hay är favoriter hos mig så givetvis var det lite som julafton att flanera runt där bland all fin design. Jag fastnade lite extra för nyheter som soffan Hackeny från Hay, glasen Tela från Wrong for Hay samt bordet Strut base från Tom Dixon. Men trots många fina nyheter var det några ”gamla klassiker” som fastnade på min kameralins. Anar att det är stundande högtid samt bristen på dagsljus nu i november som gör att jag dras till ljuskällor av olika de slag. För visst är väl lampan Etch Web fantastisk med sitt sken och de vackert mönstrade skuggorna den avger, och ljusstakarna Etch Candle Holder håller fortfarande måttet (och har dessutom kommit i en ny variant).

En reaktion till “Eftermiddagsvisning hos Gulled

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s