Minigran

I lördags promenerade jag och M upp i skogen när vi var på besök hemma hos mina föräldrar. Där höll pappa på att hugga vindfällen och jag ”hjälpte till att gallra” genom att knipa åt mig en minigran som jag drog upp med rötter och allt. Väl hemma igen ställde jag den i en glasvas så att rötterna syns, en fin detalj tycker jag. Om du gillar idén, glöm då inte att fråga markägaren om lov innan du tar en gran eller två. I det här fallet var det ju ganska enkelt eftersom skogen tillhör min käre far. 
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s