En bild, tre idéer

Hittade en bild i en bostadsannons som föll mig i smaken vid första anblick. När jag sedan började kika lite mer noggrant på bilden upptäckte jag tre inspirerande idéer som jag tänker lägga på minnet. För det fösta så gillar jag konceptet med att använda en vägglampa till läsbelysning intill soffan. Jag inser att jag har tänkt lite väl snävt när jag endast har spanat på golvlampor som läsbelysning till vår soffgrupp Ännu är ingen dito inköpt så kanske kan en vägghängd lampa bli ett alternativ. Nästa fiffiga idé är den högt placerade hyllan i trä. Om man spanar in alla mäklarbilder från lägenheten ifråga så ser man att just den här hyllan sträcker sig hela vägen från hallen och in genom vardagsrummet. Kul idé och ett fint sätt att förvara favoritsakerna på. 

Sist men inte minst så har vi pappåsen som står på golvet vid soffan. Huruvida den är praktisk eller inte kan nog diskuteras men fin är den åtminstone tycker jag. Vet inte om jag hade valt att ha den just bara sådär stående rakt upp och ner här hemma. Men att använda pappåsar som dekoration runt blomkrukor är däremot en variant som jag gillar. Kolla in den här så förstår ni vad jag menar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s