Blogghem till salu

För bara några dagar sedan postade jag ett inlägg med ett av Pella Hedebys senaste stylingjobb. Nu finns den oerhört begåvade inredaren och bloggarens hem till salu. Huset som är beläget i Södertälje är inte helt oväntat precis sådär fasligt snyggt som man kunnat tänka sig. Klicka här för att spana in alla fina bilder. En av bilderna som jag fastnade för lite extra är tagen i sovrummet. För hur snygg är inte idén med de smala ribborna satta i rutmönster? 

Dessutom gillar jag de skrynkliga sängkläderna. Inte minst med tanke på gårdagskvällens mangeldiskussion som uppstod när jag var på AW med några väninnor. För tydligen ska man mangla, stryka eller åtminstone sträcka sina lakan väldigt nogsamt efter tvätt. Jag fick underkänt på alla tre grenar men blir lite gladare nu när jag kan säga: Kolla här C, L och Z, det är faktiskt trendigt med skrynkliga lakan…! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s