Nio: November

Novembers sista dag är kommen och imorgon inleds årets, i mitt tycke, mysigaste månad. Tänk vad tiden går fort, om bara 31 dagar avslutar vi år 2014..! Som vanligt tänkte jag sammanfatta den gångna månaden genom några glimtar från mitt Instagramkonto. Även där heter jag Hannarty och ni hittar mig här
Foto: @hannarty
Uppifrån från vänster: 1) Fick äran att mingla på invigningen av Herb Ritts utställning på Fotografiska 2) Ryckte upp en minigran med rötter och allt när jag var på promenad i pappas skog, den fick ta plats på skänken i vårt vardagsrum 3) Sambon lagade hemrostad granola, mums var bara förnamnet 4) Hittade snyggaste katalogomslaget hos Bolia – Live, Love, Create 5) Satte upp en ljusslinga på balkongen och stjärna i fönstret inför första advent 6) Var på tjänsteresa i Casablanca och spanade in fint marockanskt kakel på hotellet 7) Var på fredags-AW på T-bar 8) Fick ett finfint underlägg i present av fina vänner 9) Lördagsfikade på Johan & Nyström. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s