Sköna söndag

Efter en intensiv vecka på jobbet känns det extra skönt med långfrukost i soffan denna söndagsmorgon. Bloggmotivationen har gått lite på sparlåga de senaste dagarna så jag försöker att få tillbaka inspirationen genom att spana in det senaste i bloggvärlden och hämta inredningsinspiration från Hemnet. Hittade bland annat en fin tvårummare i Göteborg som föll mig i smaken. Väldigt fint inredd lägenhet med en hel rad designklassiker och smakfulla detaljer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s