Dear Santa

Redan i slutet av oktober postade jag årets önskelista här på bloggen. Snacka om att vara ute i god tid tänker kanske ni, och faktum är att jag nog var lite snabb med mina önskningar. Jag har nämligen kommit på en hel rad med ytterligare önskningar att lägga till på listan. Så därför kommer här årets önskelista nr 2, och jag väljer att återigen citera min kära mamma: ”Önska kan man alltid”…
Uppifrån från vänster: Snygga inneskor från Flattered, Glaskanna med guldkant från H&M Home, Glimmande ljushållare från Tom Dixon, Mobilskal signerat Malene Birger, Nagellack i fina färger, dessa kommer från Loréal, Perfekta kostymskor till jobbet från Edblad, Söta Lovebirds från Kay Bojesen

6 reaktioner till “Dear Santa

  1. Tack Julia, jag hade dessutom turen att få ett par saker från den där listan… 🙂 Hoppas att du har haft en riktigt fin jul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s