Nobelfestligheter och julblommor

Jag har just satt mig till rätta hemma i soffan för att spana in alla kungligheter och nobelpristagare som strax tågar in i Blå hallen för årets festligaste fest. Här hemma är det däremot inte så vidare värst festfint för tillfället bortsett från att julblommorna nu börjat blomma på flera håll i lägenheten. På fönsterbrädan i sovrummet står en favorit. För ett par veckor sedan såg den inte så mycket ut för världen men nu har den just slagit ut till en vit och vacker hyacint. Hoppas att den håller sig lika fin ett tag till! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s