Lucia, födelsedagsfirande och paus

Det har inte blivit något traditionellt luciafirande för vår del idag men vi inledde åtminstone dagen med hemlagad risgrynsgröt till frukost. Ikväll däremot blir det firande av annat slag. M fyller nämligen år på måndag och eftersom jag då befinner mig på varmare breddgrader tänkte vi att det passade bra att fira med middag ute idag istället. Apropå min stundade jobbresa (som så småningom blir min och M:s gemensamma semesterresa när han ansluter på torsdag) så tänkte jag faktiskt passa på att ta lite bloggpaus och ladda inspirationsbatterierna under tiden jag är borta.

Har ni sett på maken till ståtlig amaryllis förresten? Fyra stora klockor är utslagna än så länge och fler är på väg. Nästan så att det känns lite svårt att slita sig från allt julmys här hemma, men å andra sidan har jag njutit av det ordentligt under de senaste dagarna och dessutom så kommer vi hem lagom till julafton. På återseende då! 
Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Lucia, födelsedagsfirande och paus

  1. Resan har varit toppen tack! Nu är det skönt att vara hemma och umgås med familjen 🙂 Hoppas att du har det riktigt bra i Borås, Jenny! Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s