Annandag, anemoner och allmänt lugn

Almanackan visar annandagjul och jag befinner mig hemma hos mina föräldrar i Roslagen. Hit kom jag i tisdagskväll direkt från Arlanda efter jobb- och semesterresa i Bangkok och Ho Chi Minh. Har firat jul med familjen och det har varit så mysigt att träffa dem allihop. Idag är brorsan och hans familj på annat håll så jag och mamma passade på att ta en tur till Edblads i Gåsvik för att reafynda (vilket var precis vad vi gjorde). Nu har vi landat hemma i soffan och njuter av det allmänna annandagslugnet. Vill passa på att önksa er alla god fortsättning och en fortsatt fin julhelg med dessa ljuvliga anemoner som jag hittade hos IKEA Livet Hemma. Tänk så härligt att anemon- och ranunkelsäsongen är på ingång! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s