Nio: December

Julhelgen går mot sitt slut och lika så årets allra sista månad. Det har varit ett händelserikt år på många sätt och vis, både vad gäller karriär och privatliv och vad som har hänt här på bloggen under året tänkte jag försöka sammanfatta i ett senare inlägg. Tills dess får ni hålla till godo med en (Instagram)återblick av vad jag haft för mig under december månad. 
Foto: @hannarty
 
Uppifrån från vänster: 1) Inledde månaden med en jobbresa till Kairo, väl hemma igen blev jag välkomnad av mamma och Magnus med fika på café Vetekatten 2) Passade på att köpa hem en hel drös med julblommor till första advent, en av favoriterna blev den här polkaamaryllisen som stod sig länge och väl 3) Mot mitten av månaden var det dags att sätta sig i flygstolen igen, resan bar till Bangkok där det förutom jobb bjöds på god thailändsk mat 4) Resan fortsatte därefter till Ho Chi Minh Staden i Vietnam där jag tillbringade ett par jobbdagar… 5) …innan det var dags att åka tillbaka till Bangkok för några dagars efterlängtad semester 6) Julen gjorde sig påmind även i Thailand… 7) …fast mest påtagligt var ändå det vackra sommarvädret och alla härliga utomhusmåltider 8) Väl hemma igen tog julfirandet full fart… 9) …och på julaftonskvällen föll äntligen snön vilket gjorde att vi vaknade upp till en helt underbart vitkrispig juldag! 

2 reaktioner till “Nio: December

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s