Gott Nytt 2015

En av årets festligaste dagar står för dörren. Imorgon säger vi tack och hej till år 2014 och välkomnar ett nytt spännande år. Många ställer till med storslagna nyårsfestligheter medan jag och M har valt att göra precis tvärt om i år. Vi planerar nämligen en nyår hemmavid helt för oss själva med fokus på god mat och dryck, vacker dukning och umgänge. Vid tolvslaget traskar vi gatan upp till Mosebacke för att kolla in fyrverkerierna. För att komma i rätt stämning iför morgondagen har jag knåpat ihop ett kollage, hoppas att det kan vara inspirerande även för Er. Gott Nytt År önskar jag Er alla! 

Uppifrån från vänster: Inspirationsbild – Stylizimo, Väggljushållare – Menu, Ljusstake – Svenskt tenn, Fluga – Tiger of Sweden, Champagneglas – Iittala, Sko – Jimmy Choo, Ljushållare – Skultuna, Konfetti – Lagerhaus

En reaktion till “Gott Nytt 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s