Nordhemsgatan 63 B

Under jul- och nyår har Hemnet-stiltjen varit ett absolut faktum. Men såhär ett par dagar in på det nya året börjar bostadsmarknaden ta fart igen och även om jag inte är på jakt efter nytt boende så är jag ständigt på jakt efter nya objekt att inspireras av inredningsmässigt. Vad jag tar med mig från den här gobiten på Nordhemsgatan i Göteborg? De helkaklade väggarna i köket, förrådshyllan från IKEA som används som öppet skafferi och den ”rustika” ljusslingan som hänger på väggen i vardagsrummet. Dessutom blir jag lite sugen på att rota runt bland brorsans jakttroféer för att se om jag kan hitta något taggigt fynd att sätta på väggen här hemma…

Bilder: Stadshem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s