Tid för tulpaner

Igår fick jag en stor bukett tulpaner av mina föräldrar och morföräldrar (hade nämligen den äran att fylla år). Det har liksom blivit lite av en tradition det där med tulpaner i hemmet precis lagom till min födelsedag. Då när både jul- och nyårshelgen passerat och längan efter våren så sakteliga börjar smyga sig på är det extra härligt att plocka in dessa krispiga blommorna i pastelliga nyanser. För det är ju nu det är dags, varken förr eller senare (åtminstone enligt min mening). Även om blomsteraffärerna (och så även matbutikerna) började sälja tulpanknippen redan i november i år…

Apropå tulpaner. Spana in de här finfina budgettipset som Trendenser-Frida postade på sin blogg häromdagen. Väldigt fin och fiffig idé att köra dubbla glascylindrar till vas så att tulpanerna får ett naturligt stöd när de börjar nicka. Misstänker att IKEAs trepack glascylindrar kommer att sälja som smör framöver… 

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Tid för tulpaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s