Nytt hemma: Glasaskar

Precis innan jul investerade jag i tre stycken glasaskar från Hay. En transparent, en ljust gråblå och en puderrosa. Två av dem använder jag nu som förvaringsaskar för de smycken jag använder mest. De står på byrån i sovrummet och jag gillar konceptet av att smyckena ligger framme, inte minst så att det är lätt att se vad man har. Den transparenta asken är ovanligt smart av just den anledningen, den skyddar smyckena från damm samtidigt som man ser vad som ligger inuti. Lite som ett tittskåp. 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s