Ute och cyklar?

När jag och M flyttade ihop hade vi (läs Jag) lite huvudbry om hur vi skulle lösa cykelfrågan. Vadå cykelfrågan undrar säkert någon, och vad jag menar är helt enkelt var vi skulle förvara våra cyklar (och jo, det handlar om ett betydande antal vill jag lova). Turligt nog fick M tag i ett rejält förråd som han hyr tillsammans med en kompis, där gick det ju att få in flertalet av dem. Men så är det ju det där med att man gärna vill ha cykeln lättillgänglig hemmavid, ja så att man bara kan ge sig iväg när som helst. Sagt och gjort. En av M:s cyklar fick bo kvar hemma, och så min också förstås (jämställdhet liksom). Och så kanske bara en till tyckte M… 

Får erkänna att jag inte var helt bekväm med tanken att ha dem i lägenheten till att börja med (framförallt inte den som står i vardagsrummet). Men såhär ett halvår efter ihopflytt inser jag att jag liksom har vant mig. Det är som att jag inte ser den där hojen bakom fåtöljen längre och de två i hallen som står hopplöst ivägen har jag lärt mig att kliva runt. Och så blir det ju lite personligt av alltihop, en slags udda inredningsdetalj som vittnar om att det är just vi som bor här. Cykling är ju trots allt en väldigt stor del av M:s liv och inte sådär väldans futtig i mitt heller. 
 Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s