Rätt fast fel!

Minst två år ska vi bo i söderlyan innan vi flyttar till större har vi bestämt. Vi bor väldigt bra här även om bristen på förvaring gör sig ständigt påmind. Jag försöker hålla mig borta från att hemnetspana på potentiella lägenheter (jag håller mig till att spana efter inredningsinspiration) men jag har upptäckt att M inte har lika bra karaktär när det gäller bostadssökande. Titt som tätt håvar han fram mobilen eller paddan och visar upp någon goding till lägenhet. Vi drömmer oss bort några sekunder men återgår sedan till vår ”tvåårsplan”. Ja, åtminstone tills igår…
Då ramlade han nämligen över en riktig pärla som stämmer in på i stort sätt samtliga våra önskemål. En fyra (check), belägen i ett område där vi vill bo (check), nyrenoverat ljust och fint kök (check), stor balkong/terrass (check), badrum med tvättmaskin och torktumlare (check), trevlig planlösning med köket centralt placerat (check) och bra möjligheter till förvaring (check). Alltså, hjälp! Nu gäller det bara att boka in något superduperviktigt den 18 och 19 januari så att vi inte riskerar att hamna på visningen… Vi har ju trots allt en tvåårsplan att hålla oss till! 

10 reaktioner till “Rätt fast fel!

  1. Haha! Blir man förälskad så blir man! Gå och kolla tycker jag �� Antingen är den perfekt för er eller så inser ni att ni har det bra i befintlig lägenhet. Vi hade inte heller tänkt att flytta så snabbt som vi gjorde. Kram!

    Gilla

  2. Låter väldigt mycket som jag och min sambo. Nu har vi bott i vår lägenhet i fem år men säkert de senaste 1,5 året har vi tittat och velat flytta! Nu äntligen ska vi sälja och vår dröm ska bli verklighet om en större lägenhet!

    Gilla

  3. jag är likadan med hus. vi har sagt att vi ska stanna i vår lägenhet ett tag till, men jag kan inte hålla mig ifrån hemnet och spana på hus. med trädgårdar, äppelträd och gud vet allt! =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s