Glas

Vårens nyheter från Eva Solo trillade in i inkorgen för ett par dagar sedan. Jag kikade igenom pressbilderna och det som föll mig i smaken mest kommer faktiskt inte från vårkollektionen utan fanns med i sortimentet redan i höstas. Den fina karaffen (som också syns på bilden) har jag redan bloggat om i ett tidigare inlägg, glasen däremot tycker jag definitivt förtjänar lite  mer uppmärksamhet även om de inte tillhör vårnyheterna. För visst är de väl snygga? Gillar framförallt att kanten på glaset lutar, syns inte jätteväl på bilden nedan men kika här så framgår det tydligare. Om ni är nyfikna på vårens Eva Solo-nyheter så tycker jag att ni ska kika in hos Anette på Inredningshjälpen, där finns nämligen ett axplock från s/s 2015 kollektionen. 
Bild: Pressbild från Eva Solo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s