Formex

Gårdagen spenderades på Formex tillsammans med bloggvännen Jenny (Hemtrender). Vi hade en jättetrevlig dag på mässan och spanade in vårtrender så väl som inredningsnyheter. Lunch åt vi i den snyggt stylade pop-up-restaurangen Nordic Eat som gestaltats av designern Jan Rundgren. Efter att ha satt i oss varsin ”Havets frukter 2.0” styrde vi stegen mot Plaza Interiör som var gästutställare på mässan. De bjöd på en kreativ monter där man med hjälp av diverse rekvisita kunde skapa sitt eget stilleben. När stillebenet var klart ladda man upp sitt bidrag på Instagram med hashtagen #plazainteriörpopup och sekunderna senare skrevs två ex av Instagrambilden ut från en skrivare som stod i montern. Ett ex sattes upp på väggen i montern och ett fick man med sig hem. Kul och kreativ idé! Mitt stilleben ser ni en skymt av här nedan. 
Lite mer från Formex-rapportering kommer här på bloggen inom de närmaste dagarna. Jag tänkte nämligen lyfta fram mina favoriter bland utställarna och presentera dem i separata inlägg. 
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s