Formexfavorit: Lindform

Redan i somras fick jag upp ögonen för Lindforms vackra keramik. Då fick jag syn på de små söta vaserna i olika form och mönster som syns på den mellersta bilden här nedan. Helst skulle jag vilja ha en hel drös av dem, för det är ju så innerligt svårt att bestämma vilken jag gillar allra bäst. På mässan presenterades även en hel del fina nyheter från Lindform. Bland annat den fina vasen som synd på första bilden och nytt i färgskalan var den djupblå vackra färgen som syns på vaserna i bilden längst ner till höger. Me like!
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s