Formexfavorit: Ticking stripes

Monter efter monter på mässan var överbelamrad med prylar av alla möjliga de slag. Ofta så överbelamrat att det inte ens gick att urskilja en röd tråd bland produkterna som ställdes ut. Därför blev det extra tilltalande att dyka in i Ticking stripes fina monter. Här låg fokus på företagets enda (men ack så fina) produkt, Hamam-handdukar tillverkade i Turkiet. Handdukarna är tillverkade i 100 % bomull och produktionen följer etiska såväl som miljömässiga krav. Den spontana tanken var om badhanddukar i bomull verkligen kan fylla sin funktion. Frotté är visserligen varmare att svepa in sig i men uppsugningsförmågan ska det inte vara någon skillnad på enligt utsago. Dessutom är de fantastiskt fina tycker jag så bara det kan ju vara skäl nog för att införskaffa en.  

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s