Tulpanfrossan fortsätter

Visst är det väl härligt den här tiden av året när man fullkomligt kan frossa i alla krispiga tulpaner. Det är ju dessutom inte särskilt dyrt att köpa hem en bukett eller två, speciellt inte om man håller sig till slit-och-släng-tulpanerna som man hittar i mataffären (vilket jag oftast gör). Att de bara blir finare och finare ju mer de slår ut gör ju inte heller saken sämre, och extra fina tycker jag att de är efter några dagar när de börjar hänga ner längs med sidorna av vasen. Denna gång fick det bli en bukett med vita tulpaner som fick åka med hem, men till helgen ska jag nog slå till på något mer färgsprakande!
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s