Mörker

Ni har säkert redan lagt märke till att mörkret börjat falla över inredningsvärlden. Bokstavligt talat. Det målas nämligen väggar till höger och vänster i mörkt grå och blå toner och de vita hemmens tid verkar vara passé. Åtminstone om man vill följa rådande trend. IKEA är redan med på tåget och visade upp dörrar målade i en matt svart och mörk olivgrå nyans på Livet hemma häromveckan. Själv testar jag ett ”experiment” på temat just i detta nu. Blir det lika bra som jag hoppas får ni se resultatet här på bloggen när det är klart… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s