Förändra med färg

I gårdagens inlägg hintade jag om ett pågående ”experiment”. I fredagskväll fick jag nämligen en idé om att införskaffa nya gardiner till vardagsrummet. Mörkgrå skulle de gärna vara och eftersom tålamod inte är min allra starkaste sida så ville jag gärna att de där nya gardinerna skulle införskaffas med detsamma. Jag började därför att googla men hittade inget riktigt bra (läs; tillräckligt nära för att kunna införskaffas dagen därpå). Beslutade mig därför att sova på saken och vaknade igår morse med lösningen. Givetvis skulle jag färga våra befintliga (vita) gardiner i rätt nyans.
Det visade sig att min kloka sambo redan hade tänkt textilfärgstanken på fredagskvällen men inte vågat yppa sin idé eftersom jag då var så djupt inne i mitt febrila googlande… Hur som helst styrde vi stegen mot färgaffären för att köpa textilfärg. Jag valde att köpa svart färg men tappade ur en aning av färgen innan jag hivade in alltsammans i tvättmaskinen. På så vis blev resultatet mörkgrått snarare än svart. Resultatet blev faktiskt väldigt bra och eftersom gardinerna är väldigt skira så släpper de in mycket ljus trots att de numera är mörka. Spana in det här inlägget om ni vill se en liten glimt av hur de såg ut innan.
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s