Pink details

Jag har alltid varit svag för färgen rosa. Oavsett om det handlar om blommor, en snygg sjal eller inredningsdetaljer så har mitt hjärta en tendens att slå några extra slag om de är just rosa. Därför är det kanske inte helt oväntat att jag föll pladask för den här lilla söta enrummaren med dovt ljusrosa detaljer. Att addera favoritfärgen på det här sparsmakade och stilfulla sättet gillar jag skarpt. Annat jag gillar i inredningen är det fina grå och vita sänglinnet och den helkaklade väggen i köket. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s