Ny favoritplats

För närmare tre månader sedan gick vi bet på att få vår kökstapet uppsatt av en målare. Han meddelade att han skulle återkomma ett par veckor därpå vilket han (givetvis) inte gjorde. Gör det själva istället tipsade en kompis, det är inte alls speciellt svårt. Mönsterpassning tänkte vi och avvaktade lite. Men så i helgen fick vi ett ryck. Med inställningen ”Hur svårt kan det vara?” styrde vi stegen mot färgaffären och inhandlade allt som behövdes. Första våden kändes lite trixig men sedan gick det bättre.
Resultatet är vi väldigt nöjda med både jag och sambon och vi konstaterade att det blev riktigt bra att få in lite färg i vårt annars så vita kök. Hädanefter blir det definitivt fler måltider vid matplatsen och färre i soffan. För min del har matplatsen även blivit en ny favoritplats att sitta och blogga vid eller läsa tidningen. En uppskattad sittplats här hemma helt enkelt som får bli mitt bidrag till årets första tema i Decor life
Foto: Hannarty

4 reaktioner till “Ny favoritplats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s