En fast två

Samtidigt som jag köpte den här blomman (som visade sig vara en Dr Westerlund) för några veckor sedan så lade jag även beslag på en Fjädersparris. I affären konstaterade jag mest att den var väldigt fin men noterade inte att den dessutom var väääldigt stor. Väl hemma insåg jag att den inte ens var nära att passa i någon av våra befintliga krukor. Jag körde en chansning och delade hela rasket, med rötter och allt, i två och satte halvorna i varsin kruka. Först var jag lite tveksam om blomman skulle överleva min ganska bryska klyvning men nu efter ett par veckor står de sig fortfarande fina. Här är en av halvorna på vår fönsterbräde i sovrummet.
Foto: Hannarty

En reaktion till “En fast två

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s