Ljusstakar till fyndpris

Kikade in hos IKEA Livet hemma och fick syn på den här fina bilden som är stylad och fotograferad av Frida på Trendenser. De tjusiga ljusstakarna kommer från IKEA (såklart) och var faktiskt en nyhet för mig. Men snacka om budgetfynd, ett tvåpack ljusstakar kostar nämligen bara 199 pix. Helt klart ett bra alternativ om man liksom jag har gått och spanat på de här ljusstakarna från Svenskt tenn men tyckt att priset är lite väl saftigt. Tipstack till Frida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s