Nio: Januari

Poff sa det och så var årets första månad till ända. Januari har bjudit på många fina stunder (även om det här vintermörkret fullständigt håller på att ta kål på mig…) och jag tänkte som vanligt försöka sammanfatta den gångna månaden genom några återblickar från mitt Instagramkonto
Foto: @hannarty

Uppifrån från vänster: 1) Kaffe och magasin = Bra kombo! 2) Hade den äran att fylla år i början av månaden och firade det med hembakt favorittårta… 3) …och fick fina tulpaner i present 4) Passade på att äta frukost till middag en kväll när sambon var på annat håll 5) Söndagspromenerade  på Söders höjder… 6) …och körde kaffe-magasin-kombon ännu en gång 7) Tillbringade en dag på Stockholmsmässan när vårens upplaga av Formex gick av stapeln, och där pop-up-restaurangen kanske var det snyggaste på hela mässan 8) Frossade i ännu fler krispiga tulpaner… 9) …och lagade fisksoppa med sambon.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s