Torghandelstulpaner

Vilken skön helg det har varit. Igår ägnade vi oss åt mest ingenting förutom att vila och äta gott. Framåt lunchtid strosade vi ner mot Nytorget och åt lunch på Nytorget 6. Kaffet tog vi sedan på Chokladfabriken vid Tjärhovsplan där vi även åt varsinn chokladsemla. Goda var de förstås även om vi konstaterade att originalvarianterna är aningen vassare trots allt. Medan vi satt där och fikade noterade jag att blomsterhandlaren på torget tvärs över gatan stod och sålde blommor för fulla muggar trots att det är mitt i vintern. När vi var färdigfikade gick vi dit och köpte med oss helgbuketten i form av mörklila tulpaner och eukalyptus. 
Idag ligger jag i soffan och slötittar på Konståknings EM och laddar för en tur in till stan. Äntligen ska ”Lady in red” få en ram och jag ska även köpa några pannåer för i eftermiddag tänkte jag ta fram akrylfärgerna och måla lite. Ännu en avkopplande dag väntar med andra ord!

Hoppas att ni får en riktigt härlig söndag!

Foto: Hannarty

En reaktion till “Torghandelstulpaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s