Tema: Vintervitt

Ny vecka betyder även nytt veckotema hos Decor life. Mitt bidrag i förra veckans temautmaning fick äran att vara med i Weronica och Tinas Veckans fem-summering. Jättekul tycker jag förstås! Den här veckan är temat Vintervitt och jag har valt att sätta ihop ett kollage av några vintervita favoriter som jag fotat vid olika tillfällen under det senaste året. 

Den första bilden tog jag i julas när jag var hemma hos föräldrarna på landet. Vädret var helt magiskt med sisådär tio minusgrader, solsken och krispigt vit nysnö. Bild nummer två visar de vita tulpanerna som jag köpte hem för några veckor sedan. De stod här på köksbordet i nästan en hel vecka och piggade upp vår tillvaro. Den tredje bilden föreställer mina smycken som ligger i en glasask på byrån i vårt sovrum. De flesta av dem är i silver vilket jag tycker rimmar fint ihop med vintervita nyanser. Sista bilden tog jag för ganska precis ett år sedan. De vita videkissarna är verkligen vinterfina tycker jag. 

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Tema: Vintervitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s