Tant Johannas färgfavoriter

Inredningsstylisten och bloggaren Tant Johanna är aktuell med en färgkollektion för Sadolin. Kollektionen består av tre stycken väggkulörer och lika många komplementkulörer med den gemensamma nämnaren att de återfinns i naturen samt drar mot grått i form av blå- och gröngrå nyanser. Väldigt fina och behagliga kulörer allihop tycker jag även om jag gillar den blågrå härliga väggfärgen på den första bilden allra mest. Dessutom säger jag tummen upp för den fina stylingen, givetvis signerad Tant Johanna även den. 

Bilder: Sadolin

2 reaktioner till “Tant Johannas färgfavoriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s