Lördag

För sisådär en timme sedan kom jag hem från Älvsjö där jag tillbringat dagen på Stockholm Furniture Fair. Som vanligt var det väldigt trevligt att knata mässgångarna upp och ner och spana in fina möbelnyheter och kända klassiker. Jag passade även på att lyssna på två intressanta seminarier/paneldiskussioner som leddes av Frida Ramstedt på temana ‘Lika som bär, när kopiering får före kreativitet’ och ‘Hur blir man mer kreativ?’. Imorgon dyker det upp lite mer från mässan här på bloggen men nu tänkte jag sjunka ner i soffan med senaste numren av Elle Decoration och Recidence Magasin (som jag köpta med mig för en tjuga styck på mässan). 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s