Vardagstankar

Veckans temautmaning hos Decor Life är Vardag, och eftersom större delen av våra liv består av just vardagar så bör det ju inte vara särskilt svårt att blogga om kan tyckas. Men nja, sådär fasligt lätt är det nog inte trots allt. Jag menar, vem vill läsa om smutstvätt och överkokt spagetti? I och för sig är det kanske precis lika illa att blogga om något så vardagligt som tvål och diskmedel men det är just vad jag tänker göra. En recension av de två vardagliga produkterna som står på vår diskbänk blir temat. Ja, vare sig ni vill det eller inte.  
Foto: Hannarty

Det blir en hiss och en diss. Hissen går till favorittvålen med vaniljdoft från L:A Bruket. Ekologisk, väldoftande och väldigt dryg. Triss i bra egenskaper för en tvål med andra ord! Dissen, som jag redan från början måste ursäkta mig för att jag lämna ut (jag fick nämligen diskmedlet ifråga i present), går till en förvisso hållbar produkt när det kommer till miljön men desto mindre effektiv när det gäller diskkraft. 

7 reaktioner till “Vardagstankar

  1. Tack Pia! Jag kunde inte låta bli att köpta två stycken nya Lilla Bruket-tvålar häromdagen också, var dags att fylla på förrådet 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s