Nya tavlor x 2

Nu är vår tavelvägg över soffan äntligen komplett. För en tid sedan var jag på jakt efter en femte tavla, som jag då trodde skulle bli den sista. Men så insåg jag att det behövdes ytterligare en nere i det vänstra hörnet. Kikade runt lite för att hitta något passande men efter en tids letande bestämde jag mig för att köpa en ram i rätt storlek och sedan knåpa ihop något att sätta där i på egen hand. Några penseldrag senare hade jag fått ihop en svartvit historia att sätta i ramen. Dessutom resulterade mitt färgkladdande i ännu en tavla som fick ta plats på skåpet mitt emot soffgruppen i vardagsrummet. 
Foto: Hannarty

4 reaktioner till “Nya tavlor x 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s