Hemma hos Seventeendoors

I januarinumret av Recidence Magazine kunde man läsa ett reportage om bloggaren Ulrika Randels vackra hem. Jag fastande väldigt mycket för de fina bilderna i artikeln och blev därför väldigt glad när jag upptäckte att Ulrika hade delat med sig av dem i digital form på sin blogg igår. Givetvis har de inspirerande bilderna redan spridit sig som en löpeld i sociala medier och bloggar men jag kan inte låta bli att publicera några av dem jag också. Stylingen av Ulrikas hem står en annan bloggare bakom, nämligen Pella Hedeby. Vansinnigt fint rakt igenom tycker jag, och om ni vill se mer av detta fina hem så kika in hos Ulrika på Seventeendoors.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s