Gråskala

I dagarna vankades biopremiär av en omtalad film där nyanser av grått spelar en central roll. Några som hängde på i premiäryran var IKEA som visade upp det här fint stylade sovrummet i gråskala på Livet hemma igår. Bloggaren Anna Mårselius står för stylingen och även om jag inte känner mig sådär väldans sugen på att se filmen så gillar jag definitivt idén med att använda (50) nyanser av grått i inredningen. Apropå nyanser förresten. I eftermiddags när vi körde hemåt Stockholm igen efter en mysig helg tillsammans med familjen så fullkomligt exploderade himlen i fantastiska blå, rosa och lila nyanser. Klicka här får ni se! 
Foto: Anna Malmberg för IKEA Livet Hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s