DIY: Anslagstavla av armeringsnät

I en monter på möbelmässan (tillhörande Scandinavian Business Seating) hittade jag en kontorshörna där jag snappade upp en finfin gör-det-själv-idé. De hade nämligen använt ett armeringsnät till anslagstavla. Enkel och fin idé (inte minst om man gillar en lite rustikare stil på inredningen) som även är väldigt billig. Här finns till exempel en variant på armeringsnät som blir ditt för ynka 38 kronor. Sedan behövs bara ett gäng klämmor, antingen nåt i stil med dessa från Hay eller varför inte helt vanliga träklädnypor. Dagens tips!
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s