Naturlära

Nu har den äntligen anlänt min fina julklappsbok som jag fick av föräldrarna. Den hade inte hunnit landa i butik när mamma skulle till att julklappsshoppa så därför fick jag den i fysisk form först nu i helgen när jag var hemma i byn och hälsade på. Men värt väntan var det ju helt klart eftersom boken är till brädden fylld med vackra akvarellmålningar och välskrivna texter och citat. Dessutom är den 2014 års Augustprisvinnare i fackbokskategorin vilket givetvis inte gör saken sämre. Boken är över 400 sidor lång så hittills har jag bara hunnit bläddra igenom en bråkdel av den till kvällsteet. Många vackra bilder kvar att njuta av med andra ord!
Foto: Hannarty

För övrigt har jag en tid nu gått och funderat på vad min outgrundliga trötthet kommer sig av. Mörkret kan mycket väl vara en av förklaringarna, vitaminbrist kan vara en annan men jag gillar nog Lerins teori bäst. I boken beskriver han det såhär: 
”Någon undrade över hur mycket jag ‘ser’. 
Det var vackert sagt tycker jag 
Men kanske är det därför jag blir så trött, 
på grund av alla dessa intryck jag samlar på mig”

4 reaktioner till “Naturlära

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s