Vasfynd

När jag bodde i Solna hade jag en stor loppis att tillgå bara ett stenkast hemifrån. Där var jag relativt ofta och fyndade både det ena och det andra, men sedan jag flyttat till Söder har jag inte varit på loppis en ända gång. På sistone har dock sakletaren i mig börjat göra sig påmind så i förmiddags traskade jag iväg till två välgörenhetsloppisar här i närheten. Utbudet var ganska skralt får jag påstå men ett fynd gjorde jag i alla fall. En rund krackelerad glasvas för en femtiolapp. Perfekt till helgbuketten som jag köpte med mig från torghandlaren på vägen hem. 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s