Månadens lista – Februari

För några dagar sedan postade Tant Johanna sin Månadens lista för februari där hon presenterar en samling med kategorier som hennes hjärta bultar lite extra för just nu. Hon uppmanar även den som vill att hänga på och göra sin egen lista på samma kategorier vilket är precis vad jag tänkte göra nu! Så här kommer mina februarifavoriter och tolkningar av Johannas kategorier.
(mo)Bil
Nja, jag skulle ljuga om jag sa att jag var särskilt intresserad av bilar. Artilleriets mobil Tellus däremot gillar jag skarpt! Dessa fem modeller av jorden skulle gärna få sväva i taket här hemma hos oss.
Skor och Resmål
Nu har vi äntligen bokat vårens resa som bär av till New York. Där ska det självklart shoppas och en sak som står på min shoppinglista är ett par nya sneakers. De här från Nike är definitivt ett alternativ att kika närmare på!
Frisyr och Sweatshirt
Lösa stora lockar och slarvigt halvuppsatt, så vill jag gärna ha håret just nu. Dessutom tackar jag inte nej till en snygg oversized stickad tröja såhär i februarikylan. Skulle komma väl till pass inför nästa helg när vi åker upp till skidVM i Falun och hejar fram våra svenska medaljhopp.
Citat och Musik
Låten och orden. Alltid lika bra, oaktat om det är februari, mars eller september.
Kaffekopp
Skulle gärna dricka mitt kaffe ur denna enkla skönhet från Hay just nu.
Mat
Jag är ingen popcornfantast och dessutom är jag tveksam om de kan klassas som mat över huvud taget. Men när Helena häromdagen tipsade om att man kan smaksätta sina popcorn med tryffelolja stannade min värld till för någon sekund. Hur gott lät inte det på en skala!? Ej ännu beprövat men det är definitivt bara en tidsfråga innan det tryffelpoppas så att det står härliga till här hemma!
Bok
Jo, jag vet att jag redan har tipsat om Lars Lerins fina bok Naturlära här på bloggen. Men nej, jag kan inte låta bli att tjata om den lite extra nu när tillfälle ges. Om ni bara ska köpa en bok denna månad så låt det då bli denna!

2 reaktioner till “Månadens lista – Februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s