Den där lampan

Ända sedan jag fick syn på IKEAs lampnyhet Krusning första gången så har jag varit lite nyfiken på att se hur den gör sig i en inredd miljö. Det fick jag svar på idag när jag såg den (för visst måste det väl vara den?) i en lägenhet som just nu ligger ute till försäljning hos Stadshem. Superfin tycker jag och visst är det svårt att tro att den kostar ynka 149 kronor! Det får helt klart bli dagens budgettips och kanske något att införskaffa vid nästa IKEA-besök. Skulle nog göra sig bra i vårt sovrum… 
Bild: Beskuren bild från Stadshem

4 reaktioner till “Den där lampan

  1. Den är så fin! Har den i vårt sovrum, men den mindre varianten för 69:- (ännu mer budget!). Tycker den mindre blev mycket bättre i formen, gick liksom att få mer rund medan den större storleken mest blev avlång. Och den är ju inte sååå liten den lilla heller. Rekommenderar absolut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s