Vårlängtan

Veckans tema hos Decor life är Vårlängtan, och ja det är just precis vad jag känner just nu! Långpromenaden i helgen bjöd på töväder och dropp från taken och i förra veckan hittade jag årets första snödroppar i en rabatt på väg från jobbet. Så kanske, kanske börjar den där härliga årstiden närma sig så smått. Men tills våren är här på allvar försöker jag hjälpa den på traven så gott det går genom att plocka in massor av blommor här hemma. Det senaste tillskottet är kanske ingen klassisk vårblomma direkt men jag kunde ändå inte motstå den späda kungsängsliljan modell mini som jag hittade hos troghandlaren i lördags. Visst är den väl söt?
Foto: Hannarty

4 reaktioner till “Vårlängtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s