Bokrea

Man kan ju tycka att det vore nog med att Johan Olsson kammade hem ett VM-guld och att lönen rasslade in på kontot idag. Men nej, trevligheterna för dagen slutar inte riktigt där. Kanske inte lika rafflande men väl värt att uppmärksamma är att bokrean startade idag. Nu finns god chans att shoppa böcker till en billig peng och jag passade på att scanna av reautbudet på nätet ikväll. Här kommer fem tips på fina böcker att lägga vantarna på under rean.
1, 2, 3, 4, 5

4 reaktioner till “Bokrea

  1. Kul att du kikade förbi hos mig. 🙂
    Jag brukar alltid bränna alldeles för mycket pengar på bokrean så jag vet inte om jag ska våga mig dit. 😉 Jag vill helst kika på böckerna live så det blir nog Ica Maxis bokrea som får sig ett besök.

    Kram Linda

    Gilla

  2. Kul att du kikade tillbaka Linda 🙂 Ja, det är lätt att dra iväg i sina inköp när det vankas rea och jag håller med om att man gärna vill klämma och känna lite på böckerna innan köp! Hoppas att du hittar några fina fynd på Maxi!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s