Nio: Februari

Almanackan visar sista dagen i februari och jag befinner mig just nu i Falun för att heja fram våra svenska skidhjältar under de två sista tävlingsdagarna av skid-VM. Men innan VM-kalaset drar igång för dagen tänkte jag passa på att bjuda på några glimtar från mitt instagramkonto från den gångna månaden. En månad som har bjudit på allt från tapetsering till semmelfrossa…
Foto: @hannarty

1) När målaren vägrade ringa tillbaka tog vi tillslut saken i egna händer och tapetserade den där väggen i köket som så länge stått på att-göra-listan. Men när väggen fick en uppfräschning insåg jag att det även var dags för min ”Lady in red” att få en ram. Väntar med spänning på att få tillbaka henne inramad inom kort… 2) Månaden bjöd även på en hel del skönt soffhäng (tröttruari vore ett passande namn på denna månad, som komplement till vabruari för oss som inte har några barn…) 3) Tulpantiderna fortsatte och det dukades upp för en och annan god middag 4) Vi åt semlor hemma hos föräldrarna i byn… 5) …och dessutom lyckades vi tajma in hemfärden just precis när himlen var som vackrast 6) Vi pyntade hemmet med rosor… 7) …och ännu fler krispiga tulpaner 8) Tog en söndagspromenerad och njöt av att bo i en så vacker stad… 9) …och käkade middag på Gulled med en hel drös trevliga inredningsbloggare som sällskap.

En reaktion till “Nio: Februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s